Rólunk

Cégünk több mint tíz éve nyújt segítséget a Magyarországon működő pénzintézeteknek az általuk használt vagy használni kívánt informatikai rendszerek tesztelésében, fejlesztésében, karbantartásában.
Alakulásunk óta folyamatos kapcsolatban állunk a Bankközi Informatikai Szolgáltató Zrt.-vel, 2004-től az Erste Bank Zrt. is állandó megrendelőnk lett.

Legfontosabb tevékenységünk: pénzintézetek üzleti-ügyviteli folyamatait támogató szoftverek tervezése, fejlesztése, bevezetése és követése. Működésünk során alaposan megismertük a pénzintézetek üzleti-ügyviteli folyamatait, így mára már igazi szakértőjévé váltunk e területnek. Specialitásunk a banki hitelezési, egyéb front-office folyamatok szoftveres támogatása, valamint KHR rendszerhez lekérdező és automatikus karbantartó biztosítása. Büszkék vagyunk arra, hogy szoftvereinket számos, a piac élvonalába tartozó hazai és nemzetközi vállalat használja.
Saját fejlesztésű rendszereinknél nagy hangsúlyt helyezünk a rendszertervezésre, a dokumentálásra és a tesztelésre. Minőségpolitikánk célja a hibamentes, megbízhatóan működő, a felhasználói igényeket és követelményeket kielégítő programrendszerek telepítése, fejlesztése, bevezetése és támogatása a tervezett költség-ráfordítási és határidőkereteken belül.